BedrijfsprofielGRT-Tech is een bedrijf wat zich met name richt op het gebied van precisie bewerkingen door middel van slijpgebied rond en vlak.  

We kunnen voor u een duidelijk patroon maken waar u rekening mee moet houden en daarop inspringen door nauwkeurige maten aan te brengen aan uw producten.

Precisieslijperij GRT-Tech is een jong bedrijf.

GRT-Tech V.O.F. is een relatief jong bedrijf wat wel al vele jaren ervaring meedraagt. Door de vele jaren werkervaring en het doormaken van meerdere ontwikkelingen in de diverse grote bedrijven waar wij werkzaam zijn geweest durven wij wel te zeggen dat de naam Gevers een begrip is in onze sector. Omdat er volgens ons meer mogelijkheden waren om bedrijven te helpen met het innoveren van producten zijn wij op zich zelf staand bedrijf begonnen. In samenwerking met onze partners zijn we inmiddels uitgegroeid tot een stabiel, zelfstandig bedrijf met ruime mogelijkheden.

U kunt bij ons aankloppen voor diverse slijptechnieken zoals rondslijpen, inwendigslijpen, vlakslijpen en hoontechnieken. De kracht van ons bedrijf ligt in het meedenken met uw wensen, zorgvuldig en precies geleverd werk en een nauwkeurige levering. Doordat wij gebruik maken van hoogwaardige bewerkingsmaterialen zijn wij in staat het beste resultaat te leveren.  

Uiteraard ontwikkeld en groeit ons bedrijf nog steeds. De mogelijkheden die wij u momenteel kunnen bieden kunt u terugvinden op deze website. Wij denken echter graag met u mee om een oplossing op maat te vinden zodat we een product kunnen leveren die aan uw wensen voldoet. 

Sectoren waar wij werk voor leveren:   Producten die wij kunnen bewerken:
* Papierindustrie                                                          * Staal
* Mould industrie   * RVS
* Medische industrie   * Messing
* Grond industrie   * Keramiek
* Metaalbewerkende industrie   * Kunstof 
* Gereedschap- en/of matrijzenmakerijen    
* Engineering en innovatie processen